Uitgaven doen om succes te incasseren 

Coaching

 • Als Master Coach 2 x gecertificeerd op het allerhoogste niveau.
 • Holistische aanpak: integratie van hoofd, hart en buik.
 • In een kort en zeer effectief traject van 3 – 5 gesprekken naar je doel.
 • Vrijblijvend intakegesprek. Is er geen klik en stop je het traject, dan betaal je niets. Ga je na de intake door met het traject, dan was het gesprek blijkbaar van waarde, en betaal je de intake conform onderstaande uurtarieven.
Voor wie? Investering per uur
Profit: executives en CEO's 315,- (+btw)
Profit: middenmanagement 262,50 (+btw)
Profit: medewerkers 210,- (+btw)
Non-profit: (midden)management 262,50
Non-profit: medewerkers 210,-
Ondernemers: MKB, zzp 210,- (+btw)
Particulieren 210,-
   
Teams Op aanvraag
   
Supervisie voor coaches   160,- (+btw)

Inbegrepen bij elk traject:

 • Toegang tot je persoonlijke veilige online map, met oefeningen en als je dat wilt ook geluidsopnames van onze gesprekken.
 • Gratis telefonisch support wanneer je dat nodig hebt (fair use).
 • Gratis lenen van relevante boeken.
 • Afrekenen per kwartier dat je in gesprekken afneemt.
 • Professionele en wetenschappelijke evaluatie via CoachingMonitor.nl
 • Toegang tot mijn netwerk van andere zorgaanbieders/trainers.

Waarom soms btw-vrij?

Voor coachees bij overheden, zorg en onderwijs en particulieren mag ik mijn diensten zonder btw aanbieden dankzij mijn CRKBO-erkenning.

Financiële tips voor particulieren

 1. Officieel vergoeden verzekeraars geen coaching. Toch komen verzekeraars soms tegemoet aan een coulance-verzoek wanneer je een aanvullende zorgverzekering hebt. Ik lever je graag een conceptbrief die je daarvoor kunt gebruiken. In een basisverzekering wordt coaching NIET vergoed.
 2. Met het STAP-budget van de overheid komt wellicht in 2022 een financiële bijdrage beschikbaar voor een coachtraject.
 3. Coaching komt sinds eind 2021 helaas niet meer in aanmerking als aftrekpost bij je aangifte inkomstenbelasting. 

E-coaching

 • Loop je ergens tegenaan? Vaak binnen 4 uur, maar altijd binnen 36 uur heb je reactie via de beveiligde online werkomgeving UNLOQ Campus.
 • Met name geschikt als je weinig tijd hebt, of in situaties zit waarbij je snel tussendoor feedback wilt, zodat je verder kunt.
 • Los af te nemen, of samen met coaching.

Pakket

Investering

Supportpakket e-coaching [6-pack] 2 uur
conform uurtarief hierboven
Login UNLOQ Campus € 125,-

Analyses

 • Bewezen wetenschappelijke vragenlijsten en tests om inzicht te krijgen in gedragsstijlen, motivatie en ambitie van jezelf of van een team.
 • Ik ben officieel gecertificeerd om deze analyses aan te mogen bieden en te begeleiden.
Product Wanneer inzetten Investering Wat krijg je?
DISC-analyse Voor inzicht in gedrag en drijfveren € 1.470,-

- Vragenlijst
- Rapportage
- 2x gesprek van 1,5 uur

SIMA motivatieanalyse Voor inzicht in wat je motiveert in je werk en wat er nodig is voor meer motivatie € 1500,- - Huiswerkopdracht
- Interview met jou
- Analyse door mij
- Rapportage door mij
- Bespreking rapportage
CSR-vragenlijst Voor inzicht in gevolgen van chronische stress € 145,-
per stuk
In een traject zetten we meestal 3 CSR-vragenlijsten in.
Coaching Monitor Om een coachtraject te evalueren en bij te sturen € 175,-
per traject
- Vragenlijst, 4x
- Feedback van max. 100 mensen uit je omgeving
- Tussen- en eindrapportage
Vertical-Q meting Voor inzicht in talenten en kansen € 750,--
per stuk

- Meting
- Toelichting
- Rapport


In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar opkomen voor jouw belang.

Vrijblijvende afspraak maken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Zo groeiden anderen...

“F*ck, ik kan er niet omheen”

Over mij, bij Marco Tieleman,

Mijn baas zei mij vlak voor kerst dat onze afdeling een richting op gaat waarin mijn bijzondere expertise niet meer nodig is. Ik kreeg te horen dat wat ik doe waardevol is maar niet tot de core business behoort. “Zoek maar wat anders, zo nodig via een coach”. Nadat mijn boosheid wat gezakt was kwam ik, nog wel met een verontwaardigd gevoel, bij Marco.

Ik wilde onderzoeken of voor mijzelf beginnen, eigen baas zijn, iets voor mij is. Rationeel weet ik heel goed dat zo’n onderzoek leidt tot afdalen in mijn bewustzijn, in mijn persoonlijke geschiedenis. Wat maakt dat ik ben wie ik ben en doe wat ik kan. Natuurlijk kom ik bij mijn ingewikkelde jeugd uit en voelt dat weer heel zwaar. Toch kom ik daar niet voor, het is geen therapie, maar f*ck, ik kan er niet omheen.

Het gevoelde besef dat mijn eigen toekomst vormgeven niet kan zonder te beseffen wat de impact op mijn werkend leven is valt mij zwaar. Marco gaat daar heel subtiel mee om, hij luistert aandachtig terwijl ik mijn verhaal vertel. Ik zie dat het hem raakt en hij doet geen poging dat te verbergen. Het is er, meer niet. Hij luistert verder en zegt niets. Met een zucht besluit ik mijn relaas en Marco herhaalt mijn zucht, vervolgens zegt hij min of meer concluderend: “Dus daar komt al je kracht vandaan…” Daarom zie jij zo snel wie welke behoefte heeft in een conflictsituatie. Wat Marco doet met zijn opmerking is knap en zeer effectief. Hij haalt de situatie naar het heden, benoemt mijn onbewust bekwaam zijn en doet waar ik voor kom. Coaching, geen therapie.

Hoe kan ik mijn geschiedenis meenemen in de keuze van mijn loopbaan. Met mijn ziel niet onder, maar in mijn arm ga ik weer naar huis met een nieuwe kijk op mijn geschiedenis en mij bewust van mijn kwaliteiten.

Dan komt er een vacature waarvan ik weet…dit is ‘m. Natuurlijk heb ik nog een heleboel vragen en ik bespreek ze met Marco. Hij luistert, hij knikt en denkt mee. Ik ben goed voorbereid en weet wat ik wil weten. Tijdens het sollicitatiegesprek weet ik na 5 minuten dat dit mijn nieuwe baan is. De mensen met wie ik in gesprek ben weten dat ook.

Dankjewel Marco!

4 maart 2020,
Anoniem

"Intake gaf me meerdere nieuwe inzichten"

De intake met Marco vond ik erg fijn. Ik stond van te voren een beetje sceptisch tegenover een coachingstraject maar naderhand kan ik zeggen dat ik erg blij ben dat ik de eerste stap heb gezet. Ik dacht mezelf erg goed te kennen maar de intake gaf mij meerdere nieuwe inzichten waarmee ik aan de slag wil. Marco zorgt voor een ontspannen sfeer en laat je op je gemak voelen.

23 september 2019,
Lonneke, Rotterdam

"Ik ben aangenomen!"

Ik kwam in aanmerking voor een hogere functie, alleen het was voor mij alweer vijftien jaar geleden dat ik gesolliciteerd had. Marco heeft mij uitstekend geholpen met gesprekstechnieken, maar ook met het goed onder woorden brengen van de competenties die ik gebruik in mijn huidige functie. Hij zag direct waar ik aan moest werken en wist de vertaling te maken wat ik deed in de praktijk en hoe dat te vertalen tijdens de sollicitatie. Het resultaat was dat ik goed voorbereid de sollicitatie in ging en ben uiteindelijk aangenomen!

14 augustus 2019,
A. Urrestarazu van Rijen, Rotterdam

"Een verrassende, confronterende en feilloze spiegel"

Marco doorziet wie je echt bent, en hij doet dat snel! Hij laat zich geen rad voor ogen draaien. Ik ontdekte mijn blokkades doordat hij doorvraagt en me uitdaagde. De intake liet zien wie ik ben en waar ik voor sta, maar ook wat mij hindert. Een verrassende, confronterende en feilloze spiegel. De huiswerkopdracht was een energieboost. Kortom: Wil je je blijven ontwikkelen, de diepte in en deins je niet terug voor een confrontatie met jezelf? Dan krijg je van een afspraak met Marco geen spijt.

8 augustus 2019,
Anja van der Starre, Sliedrecht

"Open en soms confronterend maar vooral een veilige omgeving"

Onlangs heb ik kennis mogen maken met Marco Tieleman. Ik was op zoek naar een coach om mij te helpen mijzelf en de werksituatie weer op orde te krijgen. Via de CSR-website heb ik op basis van de omschrijvingen gekozen om bij Marco een intake te doen. De stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

In Rotterdam heb ik het intakegesprek gehad en dat is zeer goed bevallen. Open en soms confronterend maar vooral een veilige omgeving om alles op op tafel te kunnen leggen. Marco had naar mijn mening snel door waar de knoppen zitten om mij te laten praten en dat maakt deze intake zeer waardevol.

Ik ben blij dat mijn werkgever ook mee wil gaan in deze aanpak. Ik heb deze intake als zeer waardevol ervaren.
Marco mijn dank en respect om in 1,5 uur zoveel al te bereiken.

19 mei 2019,
John

Bekijk meer recensies


In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar opkomen voor jouw belang.

Vrijblijvende afspraak maken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Moment geduld...

Deel deze pagina: