Met plezier je bed uit, en voldaan er weer in

Iedere maandag met plezier en zelfvertrouwen je bed uitstappen. Gericht en ontspannen werken aan doelen in je loopbaan. ’s Avonds energie hebben voor een waardevol gesprek met je partner, en plezier hebben met je kinderen. Met een glimlach weer naar bed gaan, omdat je weet dat je morgen weer je kracht in mag zetten voor werk dat ertoe doet.

Waarom lukt dit zo slecht?

Klinkt prachtig natuurlijk, maar helaas is dit voor veel professionals en leidinggevenden niet de realiteit. Ze lopen vast en missen bevlogenheid en betrokkenheid in hun werk. Het is in de dagelijkse hectiek vaak moeilijk om er zelf achter te komen waar het aan ligt. Laat staan dat je het zelf op kunt lossen.

De persoonlijke Werkenergieanalyse kan dit wel. Het brengt werkplezier in concrete stappen dichtbij.

Dit doe je in de Werkenergieanalyse

  • Je krijgt inzicht in je persoonlijke drijfveren en kwaliteiten. Als je die inzet, word je gelukkiger.
  • Je krijgt meer gevoel bij wat je energie geeft en kost. Zowel in je functie als in de organisatie waar je werkt.
  • Je ziet waar je invloed op hebt en welk effect dat heeft op je bevlogenheid.
  • Je leert regie nemen over je persoonlijke ontwikkeling en resultaat in je werk.

Het resultaat

Je kunt zelf sturen in je functie en taken die je plezier opleveren. Je bent tevreden over je werk. Je bent gemotiveerd. Je hebt meer energie.

Bedenk eens wat dat met je welbevinden doet, en welke positieve invloed je hiermee hebt op je partner, kinderen, en directe omgeving.

Vrijblijvende afspraak maken

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar meer bevlogenheid in je werk en je leven.

Vrijblijvende afspraak maken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Veelgestelde vragen over de Werkenergieanalyse

Voor wie is de Werkenergieanalyse bedoeld?

Voor mid career professionals en leidinggevenden die voelen dat er energie weglekt in hun baan. Die merken dat het schuurt. Die denken ‘Is dit het nou’, en ‘Wil ik dit zo mijn hele leven blijven doen?' Je ervaring van de afgelopen jaren heeft je gebracht tot waar je nu staat: reflecteren op jezelf. Een mooie fase! De Werkenergieanalyse helpt je de juiste vragen te stellen én antwoorden te vinden.

Wat zijn de kosten van een Werkenergieanalyse?

De investering voor een Werkenergieanalyse is 895,- ex. btw. (Voor particulieren is een deel van de Werkenergieanalyse bij mij vrijgesteld van btw.) Je krijgt hiervoor het rapport en een bespreking van 1,5 uur. Je hebt na de bespreking de ruimte om in 2 e-coachmomenten nog vragen te stellen over je rapportage en je vervolgstappen, zodat je hulp en coaching hebt wanneer jij dat nodig hebt.

Hoe werkt de Werkenergieanalyse?

Je werkt eerst online aan een reeks opdrachten over je huidige werk en de taken die je daarbinnen vervult. Ook geef je antwoord op wat je energie geeft, en wat je juist energie kost. Daaruit volgt een uitgebreid rapport. Met mij bespreek je vervolgens in 1,5 uur de uitkomsten. In dit gesprek trekken we conclusies, en formuleren we concrete vervolgstappen, die je direct in je huidige werk kunt zetten.

Vrijblijvende afspraak maken

Het leven is te kort om jarenlang ongelukkig te zijn in je werk. Profiteer van deze bewezen effectieve tool, en zet in korte tijd de juiste stappen naar meer plezier en zingeving in je baan.

Ja, ik wil kennismaken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: