Vind

Daisy da Veiga over business coaching

Business coaching brengt mijn doelen als ondernemer dichterbij!

Business coach

Ben je directeur of manager met een enorme drive, maar sta je jezelf in de weg om het maximale te halen uit jezelf en je bedrijf? Of ben je een ondernemer met een grote ambitie, en wil je je potentieel ten volle benutten? Door business coaching leer je effectiever ondernemen en je doelen te behalen. Als business coach én ondernemer weet ik waar het over gaat!

Waar business coaching over gaat

We beginnen met het goede nieuws. In jouw rol beschik je waarschijnlijk over:

  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • visie op en inzicht in hoe het zou moeten
  • het vermogen om veel kansen te zien

Desondanks merk ik als business coach dat managers, directeuren en ondernemers vaak te kampen hebben met dezelfde problemen:

  • moeite met delegeren en loslaten
  • een eenzaamheid in hun rol omdat ze afstand ervaren tot hun team
  • de neiging te verdrinken in de dagelijkse stortvloed aan werk en prioriteiten

Herken je je in deze beschrijving? Je wílt waarschijnlijk wel veranderen, maar het is lastig om zelf een nieuwe weg in te slaan. Het is razend druk, elke dag weer. Je neemt geen tijd voor reflectie om goed zicht te krijgen op je verbeterpunten. En als je al weet waar je ontwikkelpunten liggen, dan zijn nieuwe gewoontes lastig te implementeren. Uiteindelijk werk je daardoor vooral ín je bedrijf, terwijl het werken áán je bedrijf erbij inschiet.

Wat wil jij bereiken?

Stel je nu eens het volgende voor: hoe zou het zijn...

  • ... als jij je takenlijst onder controle hebt, en je je werk niet langer mee naar huis neemt? Dat helpt trouwens ook erg bij het voorkomen van chronische stress of burn-out!
  • ... als je team/afdeling zo soepel met je samen werkt dat je niet langer meer aan het micromanagen bent, maar kunt doen waar echt je hart en kracht ligt?
  • ... als je prioriteiten kunt stellen, en keuzes durft te maken, zodat je vooruitgang boekt met dat wat er voor jou en je bedrijf écht toe doet op de lange termijn?

Mwah_Marco Tieleman_online6.jpg

Business coaching helpt

Zijn dit onhaalbare doelen? Nee! Als ondernemerscoach, businesscoach en bedrijfscoach help ik jou om deze doelen waar te maken. Jij als ondernemer, jouw business en je bedrijf gaan er door vooruit. In een persoonlijk coachingtraject staan jij en jouw rol in je bedrijf centraal. In business coaching onderzoeken we wat je wil bereiken en wat er nodig is om daar te komen. Je leert nieuwe vaardigheden en onderzoekt hoe je die op een goede manier kunt inzetten. Als ondernemerscoach coach ik je met humor en pit. Als ervaringsdeskundige weet ik bovendien wat er allemaal komt kijken bij ondernemen. Dát biedt meerwaarde als het gaat om effectieve business coaching!
Het resultaat? Zelf groeien, en zo je bedrijf laten groeien.

Combineer business coaching met e-coaching

Vaak combineren mensen business coaching met e-coaching. Je hoeft dan niet op pad en kiest zelf de momenten waarop je werkt aan je coachdoelen. Via een online omgeving krijg je tussen de face to face afspraken door snel antwoord op je vragen. Zo boek je extra snel resultaat, en heb je op je werk altijd een steuntje in de rug.
Bekijk de complete beschrijving over e-coaching.

VIP Programma met de Specialisten in Groei

Wil je een jaar lang serieus aan de slag met je onderneming, benut dat het programma van de Specialisten in Groei. Samen met Esther Zeilstra heb ik een programma ontwikkeld voor ondernemers die in een bijzondere werkvorm echt werk willen maken van hun groei. Lees meer over dit VIP programma.

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg