Vind

Ondernemerscoaching met intervisie

De verhalen van mede-ondernemers
inspireren me bij de
volgende stap in mijn onderneming.

Intervisie voor ondernemers

Ben jij die selfmade ondernemer of DGA die zijn bedrijf de afgelopen jaren zag groeien, maar die nu merkt dat het stagneert. Hik je aan tegen het nemen van een volgende stap naar meer succes? Dan ervaar je ook vast regelmatig de eenzaamheid in je onderneming. Dat je op niveau een sparringspartner zoekt die weet waar je het over hebt?

Kom je maar niet toe aan het formuleren van een visie voor de komende 5 jaar omdat je opgeslokt wordt door dagelijkse problemen van de medewerkers die de deur bij je plat lopen?

Heb je zelf in een helder moment al wel eens gezien dat je zelf misschien wel de belangrijkste belemmering bent voor de groei van je eigen onderneming?

Hoe het komt

Je bent niet de enige ondernemer die tegen deze problemen aanloopt. De dagelijkse hectiek, personeel met problemen en klanten die om aandacht vragen beletten je echt tijd vrij te maken voor je onderneming. En natuurlijk is het van belang dat de dagelijkse gang van zaken soepel loopt en jij de organisatie goed stuurt. Maar je vraagt je waarschijnlijk regelmatig af of dat niet anders kan en hoe andere ondernemers dat nu eigenlijk doen?

Hoe het anders kan

Nou, het kan zeker anders. Dat ondervonden tientallen ondernemers die we de afgelopen 8 jaar begeleidden in het laten groeien van hun onderneming. Ze ontdekten dat hun onderneming wel groeide, maar dat ze zelf niet meegegroeid waren, dat ze in de groei van hun bedrijf de medewerkers waren vergeten, of dat ze wel groeiden, maar dat de marges en winstcijfers steeds verder onder druk kwamen te staan omdat ze het intern niet goed organiseerden of hun nieuwe producten niet handig in de markt zetten…

Stuk voor stuk ontdekten ze hoe vreemde ogen in hun organisatie bijzondere patronen adresseerden of hoe met relatief kleine aanpassingen quick-wins waren te realiseren die al direct of meer winst of minder stress met zich meebrachten.

Esther vult aan of vlecht in.  [hier een kadertje met een recensie].

Wat daar voor nodig is

Alles wat je aandacht geeft groeit! Het is een waarheid als een koe en wij zien dat iedere dag opnieuw. Als je aandacht geeft aan problemen, dan groeien ze. Als je aandacht geeft aan oplossingen dan groeien díe. Daarin heb je dus een keus.

Wanneer jij voor jezelf duidelijk hebt waarin jij en je bedrijf willen groeien, dan zijn wij - Specialisten in Groei - jullie partners. Met een vooraf vastgesteld doel en een gerichte investering op de groei die je wilt bereiken zijn we je steun en toeverlaat in je onderneming.

Wat Specialisten in Groei je bieden

Wat je daarvoor krijgt

  • 8x per jaar een volle avond professionele intervisiebegeleiding met collega ondernemers
  • 1 VIP-dag netwerken en Noordzeezeilen om te netwerken, je ondernemerschap aan te scherpen. Je nodigt een collega ondernemer uit je netwerk uit ook mee te gaan!
  • 12 dagdelen begeleiding door de Specialisten in Groei op locatie, jaarrond te benutten naar eigen inzicht.
  • op jouw locatie of op die van een collega ondernemer

Wat je van ons mag verwachten

Commitment en focus op jou en jouw bedrijf. En op je plan. En als je nog geen plan hebt, dan ondersteunen we je bij het maken er van. En als daarvoor nog een analyse nodig is – dat zou zomaar  kunnen – dan doen we dat ook. Kunnen wij alles dan? Nee in de uitvoering kunnen we zeker niet alles, maar in het analyseren en het leggen van de vinger op de zere plek zijn we wel goed. Erg goed.

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg