Vind

im Hermeler kiest voor loopbaancoaching

Ik heb gekozen voor de
richting die bij me past!

Loopbaancoaching

Voel je dat je niet op je plek zit in je huidige baan? Wil je na een burn-out zicht op waar nou echt je kracht en plezier ligt? Of ben je tegen je zin in een outplacementtraject terechtgekomen? Loopbaanbegeleiding of loopbaancoaching helpt je om richting te kiezen, nieuwe kansen te zien en verder te komen.

Let op: Ben je 45+er? Dan kom je in aanmerking voor het Ontwikkeladvies. 4 uren coaching t.w.v. € 600 gratis! Check snel deze regeling.

Er zijn allerlei situaties te bedenken waarin je behoefte hebt om jouw kwaliteiten en wensen eens goed op een rij te zetten en te vertalen naar concrete stappen. Realistisch, ongedwongen en in alle rust. Wanneer je het moeilijk vindt om afstand te nemen en je eigen situatie te overzien, dan kan ik als loopbaancoach helpen om jouw loopbaan weer de juiste richting te geven.

In veel gevallen wordt het zelfs door de werkgever betaald.

Wat je van mij als loopbaancoach mag verwachten

Mijn aanpak van loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding is heel divers en helemaal afgestemd op wat jij wil. Het startpunt van ieder gesprek ligt waar jij behoefte aan of last van hebt. Dat kan van alles zijn:

Verlies verwerken
Misschien ben je nog uit het veld geslagen of vooral boos of verdrietig over je ontslag, of een andere teleurstelling op werkgebied. Dan is het goed om dat eerst een plek te geven.

Mwah_Marco Tieleman_online5.jpg

Structuur aanbrengen
Zit je zonder werk, en op zoek naar ritme en structuur nu je belangrijkste dagelijkse invulling is weggevallen? Dan is het zaak dat je daar eerst weer wat structuur in aanbrengt. In loopbaanbegeleiding besteden we daar dan als eerste aandacht aan.

Drijfveren ontdekken
Weet je al wat jouw talenten zijn? En wat je drijft in je werk? Zo nee, dan is het slim om dat met mij als loopbaancoach eerst in kaart te brengen. Ik heb spellen, analyses, boeken en leuke oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Allemaal afgestemd op jouw interesse en manier van werken. Je krijgt hierdoor contact met jezelf, en zo ontdek je je drijfveren.

  • De DISC-training geeft inzicht in je talenten en drijfveren en is praktisch bij solliciteren en loopbaanontwikkeling.
  • De Werkenergieanalyse gaat over het (her)vinden van bevlogenheid in je werk en wordt ingezet bij symptomen van bore-out, burn-out of jobcrafting.

Inzicht in functioneren
Misschien ben je nog op zoek naar een verklaring waarom het in je laatste twee banen fout ging. Met het inzicht in je eigen historisch functioneren kijk je meer gericht om je heen, en wordt het vinden van een nieuwe baan leuker! Lees deze blog als voorbeeld!

Praktische loopbaanbegeleiding

Wanneer jij dat wil, help ik je als loopbaancoach ook met heel praktische zaken. Ik kan bijvoorbeeld je sollicitatiebrieven en cv kritisch bekijken. Soms doe ik suggesties en soms herschrijf ik een stukje in een andere stijl. Jij beslist wat je daarmee doet. Ik ben maar een loopbaancoach. Jij bent de kandidaat!

Ik stel ook mijn netwerk voor je ter beschikking: wanneer je interessante mensen in mijn LinkedInprofiel ziet, introduceer ik je graag voor een kennismaking.

Als ervaringsdeskundige weet ik wat het is om je carrière radicaal om te gooien. Als loopbaancoach kan ik je daarom goed begeleiden. Ik steun je waar en wanneer je maar wilt, want ik kan je ook online begeleiden met e-coaching.

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg