Voor directeuren, bestuurders en CEO’s

Stakeholder Centered Coaching:
Meetbaar groeien in vaardigheden

Meetbaar en gegarandeerd groeien in vooraf bepaalde leiderschapsvaardigheden doe je met Stakeholder Centered Coaching.

Ontwikkeld door topleiderschapscoach Marshall Goldsmith. Gebruikt door executives, bestuurders en CEO’s van Fortune 500 bedrijven.

97% van de coachees behaalt met deze vorm van coaching binnen een jaar hun doelstellingen. No cure? No pay.

Lees meer

Reguliere coachgesprekken:
Organisch groeien als mens en leider

Organisch groeien als mens en leider doe je met mijn reguliere gesprekken.

  • Voor een APK op leiderschapsvaardigheden.
  • Om overtuigingen te onderzoeken.
  • Om je visie aan te scherpen.

Door coaching buiten de boardroom versterk je de verbinding met jezelf en de mensen in je bedrijf. Je stuurt makkelijker, zelfverzekerder en meer ontspannen op mensen en cijfers.​​​​​​

Lees meer

Vrijblijvende afspraak maken

Executive coaching bij Coaching Rotterdam is geen easy ride. In een vrijblijvende afspraak onderzoek je of mijn aanpak bij je past, en welke vorm van executive coaching aansluit bij jouw situatie.

Maak een afspraak

Zo groeiden anderen...

"Meester in faciliteren van inzichten"

Marco is een professionele coach, een echt mensenmens. Hij heeft oog voor detail, zonder het proces ook maar 1 keer uit het oog te verliezen. Marco is een meester in faciliteren van inzichten, soms sterk confronterend en volhoudend: Ontsnappen is niet mogelijk. Als je bereid bent de confrontatie met je zelf aan te gaan en je durft in de spiegel te kijken, kun je met Marco mooie resultaten behalen. Succes!

Evan, General Manager, Rotterdam

"Stevige gespreks­partner en goede coach"

Naar aanleiding van een subsidieregeling van het Vervangingsfonds ben ik als schooldirecteur terechtgekomen bij Marco Tieleman. In het coachtraject stond het omgaan met, verminderen en/of voorkomen van verzuim centraal. Aan de hand van voor mij actuele casuïstiek heeft Marco een flinke bijdrage geleverd aan het vergroten van mijn (theoretische) kennis en handelingsrepertoire ten opzichte van verzuim en personeelszorg.

Na iedere sessie ging ik zowel met goede literatuur, nieuwe kennis en praktische tips naar huis. De suggesties en adviezen die ik heb ontvangen hebben stuk voor stuk positief uitgepakt.

Het contact met Marco verloopt soepel en snel. Een afspraak is eenvoudig te maken. Zijn brede kennis en ervaring maken Marco een stevige gesprekspartner en goede coach. Ik beveel Coaching Rotterdam dan ook graag aan.

Robert de Jong, directeur IKC 't Palet

"Enthousiast en inspirerend"

Marco's enthousiaste en inspirerende coaching heeft mij meer inzicht gegeven in mijn doen en laten, mijn talenten en drijfveren. Door te spiegelen drong tot mij door dat verandering niet eens persé nodig was. Doelen bereik ik ook door mijn talenten beter en gerichter te benutten.

Marnix van Alphen, Business Manager bij Nuon

"Korte diepgaande sessies"

Marco heeft ons begeleid in een verandertraject. Hij doorzet snel waar obstakels zitten en koppelt dit duidelijk terug. In korte maar diepgaande sessies laat hij je zelf duidelijke actiepunten afwegen, waarmee je ook echt mee uit de voeten kunt.

Mark Rooijens

"Fingerspitzengefühl"

Een goede coach heeft veel bagage in de vorm van inzichten, adviezen en nuttige tips. De moeilijkheid is vaak om voor die ene specifieke situatie op dat ene moment alleen die ene, die allerbeste tip te geven. Die ene die echt binnenkomt en waar je, juist op dat moment, mee aan de slag kan. Dat vraagt veel inzicht, luisteren, waarnemen, laten vertellen, op de juiste momenten een korte vraag of opmerking, dat vraagt.. Fingerspitzengefühl.

Bedankt voor je prima advies Marco.

Paul Eijgenraam, Berkel en Rodenrijs

Bekijk meer recensies


Veelgestelde vragen over Executive coaching Rotterdam

Wat zijn de voordelen van executive coaching bij Coaching Rotterdam?

Met 2 x de hoogste coachingscertificering die je in Nederland kunt krijgen, en met bijna 15 jaar ervaring in het coachen van high professionals en executives, kan ik je zeer effectief en diepgaand coachen. Ik integreer hoofd, hart en buik, op een concrete manier. Deze combinatie zorgt voor een aanpak waarmee je leiderschapsvaardigheden groeien.

Hoe werkt executive coaching bij Coaching Rotterdam?

Aan de hand van voorbeelden uit jouw praktijk, verkennen we jouw gedrag, houding en overtuigingen. Met de methodische aanpak van Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching kun je ervoor kiezen om een traject te starten op no cure no pay basis. Omringd door stakeholders uit je eigen organisatie werk je aan meetbare gedragsverandering en krijg je gegarandeerd resultaat! Ik vertel je hier graag meer over tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Ik heb geen tijd. Doe je ook executive coaching op afstand?

Stakeholder Centered Coaching vraagt per maand 2 uur van je tijd. De rest pas je praktisch toe in je dagelijks werk. Cliënten die verder weg wonen of weinig tijd hebben, maken graag gebruik van ongelimiteerde e-coaching via videobellen, of aanvullende e-coaching via de beveiligde online omgeving UNLOQ Campus. Bedenk ook: Juist door coaching leer je beter sturen en delegeren, waardoor je toekomt aan datgene dat jou en je afdeling/bedrijf laat groeien.

Hoeveel sessies zijn er nodig bij jou als executive coach?

Stakeholder Centered Coaching bestaat uit een traject van 12 maanden, waarbij je iedere maand 2 uur van je tijd investeert.

In een kleiner, los traject hebben executives die ik coach, in 3 à 4 gesprekken hun doelen vaak behaald. Met veel van mijn cliënten heb ik vervolgens elk kwartaal een groeigesprek om te kijken of ze nog op koers liggen en om nieuwe vraagstukken te bespreken. Dit geeft zekerheid en rust, en je hebt altijd een hulpbron achter de hand om op niveau mee te sparren.


Tevreden klanten

Ik ben als executive coach altijd bereikbaar voor je per e-mail. Omdat uitdagingen nou eenmaal ongepland opduiken. Ben je benieuwd naar mijn totaalaanpak voor jou?
 

Ja, ik wil kennismaken

Bekijk mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: