Geen luxe, maar noodzaak

Als directeur, bestuurder of CEO draag je veel verantwoordelijkheid. Je hebt te maken met complexe (ethische) vraagstukken en persoonlijke dilemma’s. Niet te vergeten reorganisaties, cultuurtrajecten, ontslagen, bonusdiscussies, weerstanden, etc. die bovenop de dagelijkse sturing komen.

Wat gaat goed? Waar liet ik steken vallen? Welke blinde vlekken heb ik, die mij of mijn organisatie schade kunnen toebrengen?
Reflectie op je eigen overtuiging, houding, en gedrag is geen luxe. Het is noodzakelijk om uitmuntend te blijven presteren, en kostbare fouten te voorkomen.

Veel executives die ik spreek, nemen geen tijd voor reflectie. Sparren met collega’s gebeurt iets vaker. Maar bij collega’s is niet altijd de onafhankelijkheid, afstand en kennis van zaken die je nodig hebt voor een frisse blik op jouw situatie. En om het resultaat te krijgen waar je naar streeft.

Executive coaching bij Coaching Rotterdam biedt een veilige omgeving om te reflecteren en jezelf als leider en mens verder te ontwikkelen. Je versterkt je waarden en prioriteiten, versterkt de verbinding met jezelf en de mensen in je bedrijf, en kunt zo makkelijker, zelfverzekerder en met meer ontspanning sturen op mensen en cijfers.

Groeien als mens, voor een gezonder bedrijf. En jij als manager een ontspannen werkdag. Dat bereik je met executive coaching bij Coaching Rotterdam.

Vrijblijvende afspraak maken

Executive coaching bij Coaching Rotterdam is geen easy ride. Je gaat dieper, om hoger te komen. In een vrijblijvende afspraak onderzoek je of mijn aanpak bij je past, en boek je al meteen de eerste resultaten.
 

Maak een afspraak

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Veelgestelde vragen over Executive coaching Rotterdam

Wat zijn de voordelen van executive coaching bij Coaching Rotterdam?

  • 2 x de hoogste coachingscertificering die je internationaal kunt krijgen.
  • Bijna 15 jaar ervaring in het coachen van high professionals en executives: ik heb alle rookgordijnen, zelfsabotage en onoplosbaar lijkende vraagstukken al eerder gezien en aangepakt.
  • Coaching met hoofd, hart en buik, op een concrete manier, voor groei van je hele menszijn.
  • Snel de diepte in. Want je hebt meer te doen. Vaak in 3-5 gesprekken je coachdoel al bereikt.

Ik heb geen tijd. Doe je ook executive coaching op afstand?

Cliënten die verder weg wonen of weinig tijd hebben, maken graag gebruik van ongelimiteerde e-coaching via videobellen, of aanvullende e-coaching via de beveiligde online omgeving UNLOQ Campus. Bedenk ook: juist door coaching leer je beter sturen en delegeren, waardoor je toekomt aan datgene dat jou en je afdeling/bedrijf laat groeien.

Hoeveel sessies zijn er nodig bij jou als executive coach?

Veel coachees behalen in 3 à 4 gesprekken hun doelen. Met veel van mijn cliënten heb ik vervolgens elk kwartaal een groeigesprek om te kijken of ze nog op koers liggen en om nieuwe vraagstukken te bespreken. Dit geeft zekerheid en rust, en er is altijd een hulpbron achter de hand om op niveau mee te sparren.

Vrijblijvende afspraak maken

Executive coaching bij Coaching Rotterdam is geen easy ride. Je gaat dieper, om hoger te komen. In een vrijblijvende afspraak onderzoek je of mijn aanpak bij je past, en boek je al meteen de eerste resultaten.

Ja, ik wil kennismaken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: