Dieper gaan om hoger te komen

De FLOW WEP Loopbaancheck krijgt per januari 2018 een nieuwe vorm. Marco Tieleman is vanuit Coaching Rotterdam preferred supplier voor 12 woningcorporaties in de regio Groot Rotterdam.

Ben je tevreden over je loopbaan, of twijfel je soms of er meer in zit? Neem je wel eens de tijd om te ontdekken wat jou (nog) beter zou passen? Met de Loopbaanwijzer van FLOW ontdek je of de richting die je nu volgt bijsturing nodig heeft. Je start met een verkennend gesprek, maakt dan je testen, en krijgt daarna nog twee gratis loopbaangesprekken!

Begeleiding door Coaching Rotterdam

Als een van de preferred suppliers van FLOW in de regio Rotterdam mag je van Coaching Rotterdam het volgende verwachten:

  • Een persoonlijke benadering
  • Altijd maatwerk, gebaseerd op je testen
  • Kennis van woningcorporatieland
  • Vertrouwelijkheid, geen rapportages naar werkgever (Internationale Ethische Code)
  • Een centrale OV-locatie (Groothandelsgebouw)
  • Voldoende parkeergelegenheid (P1 en P2 aan Conradstraat)

Vragen over FLOW Loopbaanwijzer stel je aan deze coach

Je vragen over de FLOW Loopbaanwijzer stel je eenvoudig aan Marco Tieleman. Hij is als NOBCO Master Practitioner Coach geselecteerd om jou op een goede manier te begeleiden bij je loopbaanvragen. Marco doet dat op een professionele, warme en soms ook confronterende manier.

Wil je eerst even bellen om kennis te maken?

Dat kan! Plan je telefonische afspraak direct in.

Plan een belafspraak

Direct een kennismaking boeken?

Voorafgaand aan het maken van den FLOW Loopbaantest heb je de gelegenheid in een kort gesprek kennis te maken en je eigen doelen te verkennen.

Boek je kennismaking

Na de loopbaantest: Boek je FLOW coachgesprek!

Heb je de FLOW loopbaantest gedaan? Verzilver dan je voucher door hier twee gesprekken te boeken met Coaching Rotterdam. Je ontvangt vanzelf een bevestiging en een kleine huiswerkopdracht ter voorbereiding.

Boek je coachgesprek!

Deel deze pagina: