Dieper gaan om hoger te komen

Je ontwikkeling als mens en professional is goud waard in dit ene leven dat je is gegeven. Je bent kwetsbaar in de handen van een coach die niet volledig bekwaam is. Ga zorgvuldig met je potentie om. Kies daarom voor een coach die aantoonbaar vakkundig en gekwalificeerd is om jou te begeleiden.

NOBCO

logo NOBCO

Als Europees Master Practitioner Coach bezit ik sinds het voorjaar van 2016 het hoogste van de 4 niveaus binnen het certificeringssysteem van NOBCO – Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Dit systeem borgt onder andere de kwaliteit en de professionaliteit van coaches in Europa.

Internationale ethische code

global-code-of-ethics-logo-rgb_kleur.png Ik hanteer de Internationale Ethische Code. Ook is er een Commissie Klachtbehandeling van NOBCO waar je terecht kunt als we in conflict zouden raken. (Sinds mijn start als coach in 2007 gelukkig nog nooit voorgekomen) Jij hebt hierdoor zekerheid als het gaat om jouw privacy en mijn professionaliteit, respect en integriteit.

Internationale Coach Federation

icflogocolor.jpg In 2019 behaalde ik bij de Internationale Coach Federation ook het hoogste niveau van certificering: Master Certified Coach. Daarmee heb ik aangetoond volgens de hoge standaarden van de ICF te werken, en hun 11 coachcompetenties op het hoogste niveau in de praktijk te brengen.

In Nederland zijn er slechts zo’n 10 coaches te vinden die de NOBCO- en ICF-certificering allebei bezitten.

Deelnemer Ethische Code Phoenix Opleidingen

Logo phoenix ethische code.jpg Ik ben deelnemer aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen. Jaarlijks neem ik deel aan een studiedag of -avond over ethiek. Zo hou ik voeling met ethiek, ontmoet ik collega's in de context van ethische vragen en scherp ik mezelf.

Assessor EMCC Global

EMCC_logo.jpg Binnen de EMCC Global vervul ik een rol als assessor voor andere coaches die zich willen accrediteren. In dit kader verzorg ik scholingsactiviteiten, en ben ik ook supervisor. Ik vind het een belangrijke en zinvolle bijdrage aan de professionalisering van mijn vak.

Level III Certified e-Coach

logo-ecoach-level3-80px.png Daarnaast ben ik Level III Certified e-Coach in het internationaal e-Coach Register. Het level III is het hoogst haalbare level waar het gaat om e-coaching. Daarmee mag ik ook docent e-coaching zijn bij het Europees Instituut | De Baak en verzorg ik intervisiebegeleiding voor eCoachPro.

Om deze certificeringen te behouden en mezelf te blijven ontwikkelen, volg ik intervisie, supervisie en diverse opleidingen.

Privacy en de AVG

Mijn Internationale Ethische Code is duidelijk over de vertrouwelijkheid en privacy van jou als coachee. Die is belangrijk en respecteer ik. Coaching Rotterdam voldoet tevens en vanzelfsprekend aan de vereisten uit de Algemene verordening gegevensverwerking.

In de privacyverklaring van Coaching Rotterdam staat hoe ik omga met de persoonlijke gegevens die ik in ons traject opsla.

kortom:

  • NOBCO EIA MP-gecertificeerd Europees Master Practitioner
  • ICF MCC-gecertificeerd
  • Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching Certified Coach
  • Level III certified e-coach
  • CRKBO-erkend
  • Meer dan 200 tevreden klanten

 


Meesterschap

Ik ben als Master Coach aangesloten bij zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de International Coaching Federation (ICF). Hier heb ik twee keer de hoogste certificering behaald, een bijzondere combinatie in Nederland.

Ethische Code

Als beroepscoach bij NOBCO moet ik me houden aan de strenge Internationale Ethische Code m.b.t. thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.

Supervisor

EMCC Global | NOBCO kende mij het ESIA-certificaat toe. Als supervisor begeleid ik coaches in hun vragen over ethiek, bedrijfsvoering, reflectie en professioneel handelen.
Supervisie nodig? Klik hier.


In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar opkomen voor jouw belang.

Vrijblijvende afspraak maken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Moment geduld...

Deel deze pagina: