Vind

Ik doe DAM

Tarieven van Coaching Rotterdam

Jij vindt het ongetwijfeld belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent als je een coachtraject met mij start. Dat snap ik. Ik geef je daarom inzicht in mijn uurtarieven en wat je daarvoor krijgt. En lees meteen wat mijn cliënten van mijn intakes vinden.

Tarieven voor coaching

Klantgroep uurtarief
Intake, betaal je alléén als je besluit een traject te starten Zie onderstaand / aanpak
Executives € 300 excl. btw
Profit en leidinggevenden overheid € 250 excl. btw
MKB, zzp, medewerkers overheid, zorg en onderwijs € 200 (¹)
Particulieren € 200 (² ³)
   
Teams Op aanvraag
E-coaching  
Supportpakket e-coaching [6-pack] 2 uur cf. uurtarief hierboven
Groeipakket e-coaching [12-pack] 4 uur cf. uurtarief hierboven
Ambitiepakket e-coaching [24-pack] 8 uur cf. uurtarief hierboven
Analyses stuksprijs

DISC gedrags- en drijfverenanalyse, incl. 2 besprekingen van 1,5 uur
meer info

€ 1.400 excl. btw

Werkenergieanalyse, incl. bespreking van 1,5 uur
meer info

€ 595 excl. btw

CSR-vragenlijst

€ 125 excl. btw per stuk

Coaching Monitor
vragenlijst om effectiviteit van traject te meten. Onbeperkt aantal 'peers' mogen toegevoegd.

€ 150 excl. btw per traject
 1. Voor coachees bij overheden, zorg en onderwijs en particulieren mag ik mijn diensten zonder btw aanbieden dankzij mijn CRKBO-erkenning.
  Voor bedrijven geldt het btw-tarief van 21%.
 2. Coaching komt onder voorwaarden in aanmerking als aftrekpost bij je aangifte inkomstenbelasting. Belastingdienst.
 3. Bij een aanvullende zorgverzekering met een uitgebreide dekking kun je  een verzoek indienen en zo je verzekeraar om coulance te vragen. Steeds meer verzekeraars komen daaraan tegemoet! Ik lever je graag een concept-brief die je daartoe kunt gebruiken.
  In een basisverzekering wordt coaching NIET vergoed.
 4. Het tarief dat ik hanteer in het kader van het Ontwikkeladvies wijkt af.

 

Wat krijg je voor die prijs?

Bij dit uurtarief zijn inbegrepen:

 • Toegang tot je persoonlijke veilige online map met oefeningen,
 • met daarin ook geluidsopnames van onze gesprekken.
 • Gratis telefonische support wanneer je dat nodig hebt (fair use)
 • Gratis lenen van relevante boeken
 • Afrekenen per kwartier dat je in gesprekken afneemt
 • Professionele en wetenschappelijke evaluatie via CoachingMonitor.nl
 • Toegang tot mijn netwerk van andere zorgaanbieders/trainers

Je hebt verder toegang tot de Klachtencommissie van mijn beroepsvereniging mocht je een klacht hebben waar we samen niet uitkomen. (Sinds mijn start als coach gelukkig nog nooit voorgekomen).

Aanbevolen opties

 • E-coaching via online werkomgeving PluForm.com
 • 6, 12 of 24 e-coachmomenten
 • Bezoek aan je werkplek voor bijvoorbeeld een driegesprek met je leidinggevende (ik reken 70% van mijn uurtarief voor reistijd buiten de ring van Rotterdam)

Wat coachees zeggen over de intake

Hedi

De afspraak was gemaakt, de intakeformulieren ingevuld en verzonden. Van mijn collega’s die al eerder een gesprek hadden gehad met een andere jobcoach had ik van de 3 nagenoeg 3 gelijke verhalen gehoord. Zij werkten met een beroepskeuzetest e.d., waarbij het huidige werk en toekomstvisie besproken waren. Dat hadden ze op papier meegekregen voor hun eigen dossier. Ik ging ook met deze “verwachting” het gesprek tegemoet maar niks is minder waar, geen test of iets dergelijks maar een gesprek van persoon tot persoon. Dit had ik niet aan zien komen en het verhaal dat los kwam was heel persoonlijk en waardevol. Na het laten bezinken van dit gesprek heeft het mij ertoe gezet om stappen te gaan zetten voor de toekomst, zowel op persoonlijk vlak als werkgerelateerd. De eerste stap is al gezet, waar ik heel trots op ben, na 1 gesprek. Ik kon aan mijn collega’s dit verhaal vertellen, ze vonden dit heel bijzonder en tussen de regels door begreep ik dat ze ook wel iets meer hadden willen praten tijdens hun eigen afspraak.

23 oktober 2019
Hedi
Anja van de Starre

Marco laat zich geen rad voor ogen draaien, maar (door)ziet snel wie je echt bent. Hij vraagt door en daagt je zo uit af te pellen wat je blokkade is. Wat een prachtige spiegel hield hij me tijdens de intake voor! Het beeld dat verscheen verraste en confronteerde me, maar was tegelijkertijd loepzuiver. Wie ik ben en waar ik voor sta, kwam goed naar voren, maar - belangrijker nog - ik kreeg ook duidelijk inzicht in wat me soms behoorlijk in de weg zit. Bijvoorbeeld om in mijn plannen de weg van wens naar werkelijkheid te nemen. De meegegeven huiswerkopdracht gaf me enorm veel energie; er ging meteen van alles stromen. Dus ... Ben je toe aan een volgende fase in je ontwikkeling? Wil je daarbij de diepte in en ben je niet bang voor wat je dan eventueel te wachten staat? Dan adviseer ik een afspraak met Marco te maken. Je krijgt er geen spijt van.  

8 augustus 2019
Anja van de Starre

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg