Vind

Blog

De FLOW WEP Loopbaancheck krijgt per januari 2018 een nieuwe vorm. Coaching Rotterdam is preferred supplier voor 12 woningcorporaties in de regio Groot Rotterdam. Lees meer...
Lees verder »
Schooldirecteuren primair onderwijs benutten de subsidie Lerend werken van het Vervangingsfonds. Dankzij mijn EIA-certificering op het hoogst haalbare niveau ben ik inzetbaar binnen deze subsidieregeling.
Lees verder »
Regelmatig tip ik een coachee een bepaald boek om meer te lezen over waar het in de coaching over gaat. In deze blog een reeks van deze boeken en gelijk de link naar mijn favoriete boekhandel om je boek te bestellen.
Lees verder »

NOBCO Inspiratiekaarten

24 april 2016
Mijn coachees ontvangen het NOBCO Inspiratiespel van me cadeau. Met dat inspiratiespel benut je je creativiteit en associeer je op vragen die je bezighouden rondom ambitie en harmonie. Carrière, relaties, samenwerken of een lastig besluit. De kaarten helpen je bij het ordenen van gedachten en onderzoeken van de emoties die dat oproept. Zo maak je jezelf bewust van wat er onbewust al is. Het draagt bij aan het realiseren van je ambitie of het beter vorm kunnen geven van de harmonie die je zoekt.
Lees verder »
Vandaag kende de EMCC | NOBCO mij mijn accreditatie toe op Master Practitionerniveau. Voor mij een belangrijke erkenning van mijn vakmanschap en kwaliteit. Voor jou als klant een extra zekerheid in kwaliteit en professionaliteit.
Lees verder »
"Heb jij ook een coach?" Ik krijg de vraag regelmatig gesteld en doe graag een boekje open over mijn eigen ontwikkeling. Natuurlijk heb ik ook een coach, maar ik heb ook een supervisor en dan ook nog een vaste intervisiegroep. Daarnaast levert iedere lopende opleiding dan ook nog een intervisiegroep op.
Lees verder »

Methode Rességuier

25 februari 2016
In 2015 kwam ik in aanraking met de methode Rességuier. Jean-Paul Rességuier is de grondlegger en naamgever van de methode die mij als coach in staat stelt om in het contact met jou als coachee aanwezig te zijn in de ontmoeting. Veel coachees geven na hun intake terug dat ze het bijzonder vonden hoe we binnen 10 minuten al bij de kern waren. Daarover in deze blog meer!
Lees verder »
Training is iets anders dan coaching. Wanneer kies je voor coaching en wanneer is het slimmer om een training te kiezen?
Lees verder »

Zou ik overspannen zijn?

17 oktober 2015
Benieuwd of je gevoel klopt? Zou je overspannen zijn? Vul deze eenvoudige lijst in en ontdek snel of je je zorgen moet maken over de uitslag.
Lees verder »
1

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png icf-logo.png