Vind

Blog

Ben je op zoek naar het NOBCO-effect in Rotterdam? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
Lees verder »
Lees hier meer over hoe eenvoudig het is om 4 uur loopbaancoaching te krijgen. Gratis, dankzij een subsidie van het Ministerie van SoZaWe. Alle administratie word je uit handen genomen!
Lees verder »
Coaching Rotterdam coacht ook voor OnzeCoach B.V.
Marco Tieleman is gevraagd toe te treden als Associate voor Onze Coach B.V. Hij is met plezier ingegaan op die uitnodiging.
Lees verder »

Week van de Loopbaan

25 augustus 2018
Week van de Loopbaan
Coaching Rotterdam doet mee aan de Week van de Loopbaan.
Lees verder »

Kom naar de CoachDag 2018

12 augustus 2018
Coaching Rotterdam doet 28 september mee met NOBCO's Kom naar de Coachdag. Lees hier hoe je gebruik kunt maken van het aanbod om een coachgesprek te krijgen voor € 15,-.
Lees verder »
De FLOW WEP Loopbaancheck krijgt per januari 2018 een nieuwe vorm. Coaching Rotterdam is preferred supplier voor 12 woningcorporaties in de regio Groot Rotterdam. Lees meer...
Lees verder »
Schooldirecteuren primair onderwijs benutten de subsidie Lerend werken van het Vervangingsfonds. Dankzij mijn EIA-certificering op het hoogst haalbare niveau ben ik inzetbaar binnen deze subsidieregeling.
Lees verder »
Regelmatig tip ik een coachee een bepaald boek om meer te lezen over waar het in de coaching over gaat. In deze blog een reeks van deze boeken en gelijk de link naar mijn favoriete boekhandel om je boek te bestellen.
Lees verder »

NOBCO Inspiratiekaarten

24 april 2016
Mijn coachees ontvangen het NOBCO Inspiratiespel van me cadeau. Met dat inspiratiespel benut je je creativiteit en associeer je op vragen die je bezighouden rondom ambitie en harmonie. Carrière, relaties, samenwerken of een lastig besluit. De kaarten helpen je bij het ordenen van gedachten en onderzoeken van de emoties die dat oproept. Zo maak je jezelf bewust van wat er onbewust al is. Het draagt bij aan het realiseren van je ambitie of het beter vorm kunnen geven van de harmonie die je zoekt.
Lees verder »
Vandaag kende de EMCC | NOBCO mij mijn accreditatie toe op Master Practitionerniveau. Voor mij een belangrijke erkenning van mijn vakmanschap en kwaliteit. Voor jou als klant een extra zekerheid in kwaliteit en professionaliteit.
Lees verder »

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg