Vind

Het NOBCO-effect in Rotterdam

21 januari 2020

Je hebt gehoord van het NOBCO-effect! Daar ben ik blij mee en trots op. Want ik sta voor mijn vak en ik zie dat NOBCO de opdrachtgevers van coaching serieus neemt door ze te informeren over de meerwaarde van aangesloten en EIA-gecertificeerde coaches. Fijn dat je op mijn pagina terecht kwam!

Met Coaching Rotterdam ben ik de enige EIA-gecertificeerde coach in Rotterdam met zowel een certificering op Master Practitionerniveau als een MCC certficering bij ICF. Ik neem kwaliteit serieus.

Ben je benieuwd wat dat voor jouw organisatie in Rotterdam kan betekenen? Vele andere HR-medewerkers weten hoe het is om te werken met Coaching Rotterdam. Vakkundigheid, vertrouwd, snel resultaat en tevreden coachees.

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg