Vind

Ontwikkeladvies voor 45plussers in Rotterdam

10 januari 2019

Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers

Let op! De subsidieregeling eindigt op 20 januari 2020. De bodem van de subsidiepot is al in zicht. Wil je nog gebruikmaken? Bel me dan eerst om te overleggen of er op dit moment nog voldoende budget is: 06-26866516.

Het ministerie van SoZaWe biedt iedere medewerker van 45 of ouder, die minimaal 12 uur werkt en die niet langdurig ziek is of in een re-organisatie zit, de mogelijkheid om 4 uur met een loopbaancoach te spreken. Ik ben een van die coaches. En ik neem je al het administratieve werk uit handen!

Wat houdt het Ontwikkeladvies in?

Het Ontwikkeladvies betekent dat wij in 2 coachgesprekken van ca 2 uur spreken over jou toekomst in je werk. Dat kan gaan over compententieontwikkeling, over omgaan met veranderingen, over toekomstvragen t.a.v. je werk et cetera. Jij bepaalt de agenda!
 

Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor die Ontwikkeladvies subsidie van 600 euro?

Jouw stappen zijn de volgende:
 1. Je maakt via deze link een afspraak in mijn agenda. Welkom!
 2. Je stuurt mij deze ingevulde vragenlijst per e-mail.
 3. Je vult het digitale intakeformulier in.
Dat is alles! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn... want ik verzorg ook nog eens alle administratie voor je.

FAQ's van klanten tot nu toe

 • Q - Ik wil niet dat mijn werkgever dit te weten komt?
 • A - Dat hoeft ook niet. Alles kan zonder kennisgeving aan je werkgever
 • Q - Mag ik een bestaand coachtraject ook uitbreiden met deze subsidie?
 • A - Als het gaat over loopbaanadvies, dan zeker. Zo niet, overleg dan even.
 • Q - Moet ik zelf bijbetalen?
 • A - Als het blijft bij 4x 1 uur coaching niet. Als je meer wilt, of instrumenten wilt benutten, dan betaal je die apart.
 • Q - Ik ben zzp-er, mag ik dan ook meedoen?
 • A - Zeker!
 • Q - Ik heb een andere vraag...
 • A - Bel me even: 06-26866516
Kom je zelf niet in aanmerking? Stuur dan in ieder geval deze pagina door aan een vriend, collega of buurvrouw.
 

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg