Benut je potentie

Je voelt en weet dat er groei zit in je rol als directeur, CEO, high professional, ondernemer, of teamleider, maar je kunt de vinger er niet achter krijgen?
Of je wil een coach op niveau zodat je zo snel mogelijk je ambities waarmaakt om te groeien: als persoon, in je vak, in je carrière?

Leiderschapscoaching op (persoonlijke) leiderschapsvaardigheden laat je groeien en je potentie ten volle benutten.

Vanuit identiteit naar gedrag

Vanuit identiteit en overtuigingen onderzoeken we je vaardigheden en gedrag. Waar liggen je sterke punten en hoe kun je daar nog slimmer gebruik van maken? Waar mag je je op ontwikkelen? Waar knelt en schuurt het in jezelf of in relatie met je omgeving, waardoor je stress, disbalans of conflicten ervaart?

En van reflectie naar resultaat

Samen gaan we van reflectie naar inzicht. Van inzicht naar doelen. En van doelen naar resultaat.

Mensen die door mij gecoacht zijn in (persoonlijk) leiderschap, vertellen me achteraf vaak het volgende: “Ik ben een stuk zelfverzekerder in mijn rol, en mijn omgeving merkt dat op. Ik kan hierdoor sturen, beïnvloeden, en boek daardoor resultaten die ik vooraf niet wist te bereiken: Een hechtere samenwerking met mijn team, KPI’s gaan omhoog, ik heb meer grip op mijn agenda, en vooral: veel meer plezier en ontspanning in mijn werk.”

In de casus van Jeffrey lees je hoe dat er in de praktijk uitziet.

Coaching Rotterdam.
Leiderschapscoaching voor:

Professional

Je kunt en wilt veel. Hoe maak je de juiste loopbaankeuzes? Hoe neem je je omgeving mee? Is vlammen in je vak te combineren met balans en zingeving?

Versterk jezelf

Ondernemer

Als ondernemer heb je het razend druk. Je werkt vooral ín je bedrijf, terwijl het werken áán je bedrijf erbij inschiet. Hoe kun je groeien met je bedrijf?

Kom sparren op niveau

Teamleider

Een excellent functionerend team begint bij jezelf. Groei als mens en leider, voor groei in resultaat op de werkvloer, en meer plezier in je werk.

Doorbreek de patstelling

Executive

Als directeur, bestuurder of CEO heb je te maken met complexe (ethische) vraagstukken of persoonlijke dilemma’s. Wie wil je hierin zijn?

Pak de regie

Vrijblijvende afspraak maken

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar je doel.

Maak een afspraak

Bekijk mijn  uurtarieven. Dan weet je waar je aan toe bent.

Mogelijkheden

Ik heb geen vaste aanpak. Jouw ambitie en persoonlijkheid staat centraal. Wel vind je hieronder voorbeelden van tools die in mijn gereedschapskist zitten, en die ik afhankelijk van wat jij nodig hebt, inzet.


Zo groeiden anderen...

"Wat een ontdekking dat ik wel gevoelig ben"

Het was een bijzondere ontdekkingstocht. Op het moment dat ik me aanmeldde voor de coaching had ik nog niet gekozen om mijn baan op te zeggen. Tijdens het eerste gesprek al wel en zo was je erbij op mijn reis van loslaten en het vinden van een stukje van mezelf, hoe ik werk… wat een ontdekking dat ik wel gevoelig ben maar zo weinig heb geleerd te voelen. Bedankt dan ook voor de mooie oefening van checken op het grote geheel.

Je humor, je zwijgen, je vraagteken, je timing en liefdevolle aanwezigheid hebben dit traject voor mij heel waardevol gemaakt.

Dank je wel en veel succes verder met je praktijk!

M. uit Rotterdam

"Marco luistert goed en leeft zich goed in"

Marco diende voor mij als spiegel. Hij luistert goed en leeft zich in in mijn situatie. Marco liet mij zien dat mijn neiging om naar 'het hoofd' te gaan, zorgt voor een onevenwichtige houding. Die veroorzaakte veel stress.

Frans van der Meer

"Een verrassende, confronterende en feilloze spiegel"

Marco doorziet wie je echt bent, en hij doet dat snel! Hij laat zich geen rad voor ogen draaien. Ik ontdekte mijn blokkades doordat hij doorvraagt en me uitdaagde. De intake liet zien wie ik ben en waar ik voor sta, maar ook wat mij hindert. Een verrassende, confronterende en feilloze spiegel. De huiswerkopdracht was een energieboost. Kortom: Wil je je blijven ontwikkelen, de diepte in en deins je niet terug voor een confrontatie met jezelf? Dan krijg je van een afspraak met Marco geen spijt.

Anja van der Starre, Sliedrecht

Bekijk meer recensies


Meesterschap

Ik ben als Master Coach aangesloten bij zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de International Coaching Federation (ICF). Hier heb ik twee keer de hoogste certificering behaald, een bijzondere combinatie in Nederland.

Ethische Code

Als beroepscoach bij NOBCO moet ik me houden aan de strenge Internationale Ethische Code m.b.t. thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.

Supervisor

EMCC Global | NOBCO kende mij het ESIA-certificaat toe. Als supervisor begeleid ik coaches in hun vragen over ethiek, bedrijfsvoering, reflectie en professioneel handelen.
Supervisie nodig? Klik hier.


Tevreden klanten


Recente artikelen

EMCC Global | NOBCO Master Coach

Vandaag kende de EMCC Global | NOBCO mij mijn EIA-certificaat toe op Master Practitionerniveau. Voor mij een belangrijke erkenning van mijn vakmanschap en kwaliteit. Voor jou als klant een extra…

Lees meer

Deze boeken tip ik je

De favorieten van mijn boekenlijst deel ik graag met je. Voel je vrij deze boeken op mijn kantoor in te kijken. Ik leen ze je ook graag uit, al steun ik ook graag een kleine boekhandel in de regio…

Lees meer

Gecertificeerd als ICF Master Certified Coach!

Vandaag ontving ik het langverwachte antwoord van de International Coach Federation over mijn accreditatie-aanvraag die ik afgelopen zomer deed. Na mijn EIA-certificaat als Master Practitioner heb ik…

Lees meer

Bekijk meer blogposts

Vrijblijvende afspraak maken

Met coaching benut je je volle potentie als mens. Op de werkvloer en in je privéleven. Een kleine investering voor decennialang zelfvertrouwen, plezier, voldoening en zingeving. De eerste stap is simpel: maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Maak een afspraak

Bekijk mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: