Doorbreek de status quo

Als ondernemer heb je het razend druk, elke dag weer. Uiteindelijk werken veel ondernemers daardoor vooral ín hun bedrijf, terwijl het werken áán hun bedrijf erbij inschiet. Of er worden weekenden en avonden voor opgeofferd. Ben je daar ondernemer voor geworden?

Hoe doorbreek je die status quo, zodat je kunt doen waar je goed in bent, je bedrijf beheersbaar groeit, en je ontspannen kunt genieten van het resultaat?

Werkt jouw strategie voor persoonlijke groei?

Om je bedrijf te laten groeien, moet je eerst groeien als leider en mens. Groeien kan op verschillende manieren. Niet elke manier is even effectief. Een boek lezen of training volgen biedt interessante informatie, maar de toepassing in de praktijk schiet er vaak bij in. Je krijgt vaak te weinig handvatten voor je persoonlijke situatie. Een mastermindgroep gaat vaak over praktische bedrijfszaken als je inhoudelijke groeistrategie, personeelsbeleid of marketing. Niet over je functioneren als leider en mens.

Reflecteren op visie, houding en gedrag

Wil je je ondernemersvaardigheden en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen, en hierover sparren op niveau? Dan is sparren met een ondernemerscoach een uitkomst.

Ik ben ervaren coach voor ondernemers, en ben ook coach voor startende ondernemers. Je krijgt bij mij een veilige omgeving waarin je een leercyclus kunt doorlopen, waarin je vanuit theorie en nieuw ontdekte waarden oefent in de praktijk, en samen met mij reflecteert op visie, houding en gedrag.

Groeien als leider en mens, voor een gezonder bedrijf. Dat bereik je met leiderschapscoaching voor ondernemers.

In de casus van Anke lees je hoe dat er in de praktijk uitziet.

Vrijblijvende afspraak maken

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar je doel.

Maak een afspraak

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Mogelijkheden

Jouw vraag is altijd het uitgangspunt van onze gesprekken. Afhankelijk van wat er nodig is, zetten we o.a. onderstaande tools voor je in. Lees verder en kom meer te weten over mijn aanpak.


Zo groeiden anderen...

"Wat een ontdekking dat ik wel gevoelig ben"

Het was een bijzondere ontdekkingstocht. Op het moment dat ik me aanmeldde voor de coaching had ik nog niet gekozen om mijn baan op te zeggen. Tijdens het eerste gesprek al wel en zo was je erbij op mijn reis van loslaten en het vinden van een stukje van mezelf, hoe ik werk… wat een ontdekking dat ik wel gevoelig ben maar zo weinig heb geleerd te voelen. Bedankt dan ook voor de mooie oefening van checken op het grote geheel.

Je humor, je zwijgen, je vraagteken, je timing en liefdevolle aanwezigheid hebben dit traject voor mij heel waardevol gemaakt.

Dank je wel en veel succes verder met je praktijk!

M. uit Rotterdam

"Marco raakt de juiste snaar"

Doeltreffend, direct en oplettend. Marco raakt de juiste snaar om de ondernemer in mensen te activeren. Hij biedt perspectieven waarmee je je horizon kunt verbreden. De verschillende adequate handvatten die hij aandraagt, bevorderen de doelmatigheid in mijn praktijk. Ik ben erg blij met zijn coaching.

Veronique Prins

"Het heeft de beoogde resultaten opgeleverd"

Mijn traject met Marco Tieleman bestond voornamelijk uit ondersteuning en advies op het gebied van personeelsbeleid in onze kleine onderneming. Het heeft voor ons de beoogde resultaten opgeleverd. Zijn enthousiasme, vakkennis en doortastendheid heb ik als zeer positief en prettig ervaren. Ook de snelheid waarmee afspraken e.d gemaakt konden worden was super.

Ad Theuns

Bekijk meer recensies


Veelgestelde vragen over ondernemerscoach Marco Tieleman

Waarom Marco Tieleman als ondernemerscoach?

Met 2 x de hoogste coachingscertificering die je in Nederland kunt krijgen, en met bijna 15 jaar ervaring als ondernemerscoach, coach ik effectief en diepgaand. Ik integreer hoofd, hart en buik, op een concrete manier. Je leert jezelf als instrument ontwikkelen en inzetten om je bedrijfsdoelen te bereiken. Bovendien ben ik elke werkdag van 7.00 – 19.00 bereikbaar voor je als je een sparringpartner nodig hebt.

Hoe werkt ondernemerscoaching bij Coaching Rotterdam?

Aan de hand van voorbeelden uit jouw praktijk, verkennen we jouw gedrag, houding en overtuigingen. Je reflecteert hierop op zijnsniveau: Wat zijn mijn drijfveren voor mijn gedrag? Welke overtuigingen zitten daaronder? En kloppen die eigenlijk wel? Dat ga je onderzoeken. Je herijkt je identiteit, en oefent hiermee in de praktijk.

Wat levert werken met jou als ondernemerscoach me op?

Veel ondernemers die ik coach, bereiken door mijn coaching het volgende:

  • De samenwerking met je team(s) is zo verbeterd dat je niet langer meer aan het micromanagen bent, maar kunt doen waar echt je hart en kracht ligt. En je team daardoor ook. Je gebruikt de potentie van je bedrijf ten volle.
  • Je werkt aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf. Je maakt strategische keuzes en stelt prioriteiten. Zodat je vooruitgang boekt met dat wat er voor jou en je bedrijf écht toe doet op de lange termijn.
  • Wat je leert als ondernemer, pas je automatisch privé toe: delen wat je dwars zit, eigenaarschap tonen, handelen op basis van je innerlijke waarden. Als het met jou beter gaat op je werk, word je ook een betere partner of ouder.
  • De takenlijst is onder controle, en je neemt je werk niet langer mee naar huis. Dit helpt bij het voorkomen van chronische stress en burn-out. En er is ineens tijd voor een lang weekeind weg zonder dat de telefoon aan staat.

Ik heb geen tijd. Doe je ook ondernemerscoaching op afstand?

Cliënten die verder weg wonen of weinig tijd hebben, maken veel gebruik van e-coaching via Zoom en aanvullende e-coaching via de beveiligde omgeving van UNLOQ Campus. Bedenk ook: Juist door coaching leer je beter sturen en delegeren, waardoor je toekomt aan datgene dat jou en je bedrijf laat groeien.

Hoeveel sessies zijn er nodig bij jou als ondernemerscoach?

De meeste ondernemers die ik coach, hebben in 4 à 5 gesprekken hun doelen behaald. Met veel van mijn cliënten heb ik daarna elk kwartaal een groeigesprek om te kijken of ze nog op koers liggen en om nieuwe vraagstukken te bespreken. Dit geeft je zekerheid en rust, en je hebt zo altijd een hulpbron achter de hand om op niveau mee te sparren.


Tevreden klanten

Vrijblijvende afspraak maken

Nog meer zekerheid nodig? Ik daag je uit. Vraag een kennismaking aan, en ik beloof je dat je al in dit gesprek de eerste stappen zet naar meer focus, rust en zekerheid.

Ja, ik wil kennismaken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: