Ben je high performer in het bedrijfsleven?

Dan kun je soms alle kanten op

Je krijgt aanbiedingen voor een promotie of een nieuwe baan. Maar hoe kies je de volgende stap in je carrière? Hoe zorg je ervoor dat werk en privé in balans blijven als je van binnen voelt ‘In deze periode van mijn leven moet ik vlammen’? En mag zingeving nog een rol spelen?

En zit je op andere momenten vast

Je hebt je snel ontwikkeld in je vak, maar bij je leidinggevende vang je bot als je uitspreekt dat je een nieuwe rol ambieert. Misschien voel je je niet senang in het team, of je merkt dat je in bepaalde situaties blokkeert.

Lastig

In beide gevallen geldt dat het zeer lastig is om:

- afstand te nemen van de situatie
- te zien waar je invloed hebt op je situatie
- in beweging te komen en de juiste keuzes te maken

Geen concessies

Met leiderschapscoaching neem je de regie over je loopbaan en je leven. Je leert hoe je je invloed slim kunt aanwenden om de baan te krijgen die je wilt. Zonder concessies te doen aan je privéleven. En op een manier die past bij je talenten, waarden, overtuigingen en ambities. Wat een rust, energie en zingeving geeft dat.

Vrijblijvende afspraak maken

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast aan hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar je doel.

Maak een afspraak

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Mogelijkheden

Jouw vraag is altijd het uitgangspunt van onze gesprekken. Afhankelijk van wat er nodig is, zetten we o.a. onderstaande tools voor je in. Lees verder en kom meer te weten over mijn aanpak.


Zo groeiden anderen...

Carmen Bautista

"de diepte in, als je dat wilt"

Wat gaan we doen vandaag? Dat is de eerste vraag die je bij iedere afspraak krijgt. Waarom? Omdat jij bepalend bent; waar wil jij aan werken? Dat betekent dus dat je echt zelf aan de slag moet. Marco is zeer competent en gaat er echt voor. Hij gaat de diepte in, als je dat wilt. Macro neemt scholing serieus en is enorm geïnteresseerd in mensen en hun beweegredenen. Je bent in een veilige omgeving, je kunt alles zeggen en voelt je je gezien en wordt geraakt. Ik beveel Marco van harte aan.

Carmen Bautista
Ad Theuns

"Het heeft de beoogde resultaten opgeleverd"

Mijn traject met Marco Tieleman bestond voornamelijk uit ondersteuning en advies op het gebied van personeelsbeleid in onze kleine onderneming. Het heeft voor ons de beoogde resultaten opgeleverd. Zijn enthousiasme, vakkennis en doortastendheid heb ik als zeer positief en prettig ervaren. Ook de snelheid waarmee afspraken e.d gemaakt konden worden was super.

Ad Theuns
Anoniem

"Mijn lichaam komt weer tot leven en daarmee ook mijn zelf­vertrouwen"

"Met mijn zoektocht naar meer balans tussen werk/privé en in mezelf kwam ik bij Marco. Nog een twijfelende vraag of een coachingtraject wel zin had... prikte Marco binnen 10 minuten door me heen. Fijne en ook heftige, confronterende momenten gehad tijdens onze gesprekken en door verschillende oefeningen. Omgaan met gevoel en aanraking was me vreemd.
Nu door de gesprekken met Marco en ook de 4 dimensionale massages komt mijn lichaam weer tot leven en daarmee ook mijn zelfvertrouwen, energie en moed om in dit leven te gaan staan, er te mogen zijn, op mijn eigen manier."

* Ik verwees deze cliënt door naar Brechtje Schoofs voor 4 dimensionale massages.

Anoniem

Bekijk meer recensies


Veelgestelde vragen over leiderschapscoaching

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

Coaching is geen therapie. Wel verkennen we soms je verleden, het nest waar je uit komt, en patronen die door je leven lopen. Dat doen we om het heden beter te begrijpen: je drijfveren, waar je eventueel vastloopt, en je ambities. Reken op 20% terugkijken op je (werk)verleden, en 80% actief werken aan je ambities, en het verwezenlijken van jouw potentieel.

Waarom zou ik me door jou laten coachen?

Je ervaart dat het beste door een vrijblijvende kennismaking te boeken. Maar omdat je het vraagt: Ik ben als Master Coach aangesloten bij zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de International Coach Federation. Ik heb hiermee twee keer de hoogste coachingscertificering behaald die je in Nederland kunt behalen. Een bijzondere combinatie. Wat jij hieraan hebt? Ik prik razendsnel door al je barrières heen om tot de kern te komen. Vanuit mijn ervaring van bijna 15 jaar coaching van leiders weet ik je vervolgens snel tot resultaat te brengen. En het mooie is: ik vul niks voor je in. Je doet het helemaal zelf. Het wordt dus helemaal jouw verhaal.

Wat als ik veilige overtuigingen los moet laten?

“Ik ben 50, hoe vind ik ooit een nieuwe baan?” “Die jarenlange patronen van mij, doorbreek je zelfs met een bulldozer nog niet.” “Wat als ik erachter kom dat ik het leven leef dat anderen van me verwachten?” Coaching is soms spannend, maar in een veilige omgeving kun je wel ontspannen in het proces staan. Stap voor stap oude overtuigingen los durven laten, om vandaaruit zelfverzekerd nieuwe wegen in te slaan. Het werkt. Ik zie het elke dag gebeuren.

Ik ben getriggerd. Maar ik woon ver weg. Hoe lossen we dat op?

Met een kantoor direct tegenover station Rotterdam CS ben ik zeer goed bereikbaar voor coachees in de wijde omgeving. Mensen uit bijvoorbeeld Dronten, Beverwijk en Tilburg vonden het eerder al de moeite om naar Rotterdam te komen. Daarnaast maken klanten die verder weg wonen ook gebruik van e-coaching. Een of enkele gesprekken om het proces op te starten, en daarna coaching via e-mail en Zoom. Door mijn ruime ervaring zijn er trouwens helemaal niet zoveel sessies nodig. De meeste coachees hebben in 3 à 4 sessies hun doelen behaald.


Tevreden klanten

Vrijblijvende afspraak maken

Nog meer zekerheid nodig? Ik daag je uit. Plan een kennismakingsgesprek in, en je merkt meteen of we een klik hebben, en welke stap je al na 1 gesprek zelf kunt zetten.

Ja, ik wil kennismaken

Om teleurstellingen te voorkomen tip ik je eerst mijn uurtarieven te bekijken. Coaching duur? Het ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Wat is een gelukkig leven je waard?

Deel deze pagina: