Vind

Chronische stress, doe er wat aan!

Chronisch stress is een sluipmoordenaar voor je lijf. Terwijl stress zelf niet slecht of schadelijk is, is juist het gebrek van herstel(tijd) de boosdoener. Wanneer jij voor jezelf herkent dat je een lange tijd onvoldoende tijd en ruimte hebt gehad of genomen om ook te herstellen na je inspanningen, dan was dat een goede voedingsbodem om overspannen of misschien zelfs wel burn-out te raken.

CSR-methode - start: meten is weten

Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst vul je in hoe het nu met je gaat. Je scoort op 5 onderdelen en we bespreken je scores aan de hand van de vragenlijst. Het invullen van de eerste vragenlijst is vrijblijvend.

Stuur me die CSR-vragenlijst

 

 

 

CSR-methode - gericht werken aan herstelvermogen

Waar de landelijke richtlijn van arbo-artsen nog gestoeld is op ongefundeerde inzichten van lang geleden, werkt de CSR-methode gericht aan de fysieke aspecten van je herstel. Eerst je lijf weer in een gezonde balans van inspanning-ontspanning. Daarna werken we aan het wegnemen van de oorzaken van je burn-out

 

CSR-coaching - aanpak

 

 

CSR-coach in Rotterdam

Ik ben een van de tientallen CSR-coaches in Nederland. Dankzij e-coaching is het ook mogelijk op afstand te werken. Je hoeft minder te reizen en houdt meer tijd over om te werken aan je herstel.

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png