Vind

Werkenergieanalyse

Werkenergieanalyse, hervind je bevlogenheid!

Herken je het dat je de uitdaging in je functie af en toe mist? Dat je het minder vaak naar je zin hebt nu je langer in deze functie werkt? Dan ontstaat er zowel spanning als frustratie en neemt je rendement af. Misschien heb je zelf al onderzocht hoe het toch komt, maar heb je nog niet de vinger kunnen leggen op de oorzaak. Je zou graag de regie in eigen hand nemen, maar weet niet zo goed hoe.

Als jij weet hoe het is bevlogen te kunnen zijn in je werk, dan wil je dat gevoel opnieuw gaan ervaren. De Werkenergieanalyse kan je daarbij helpen.

Waarom de Werkenergieanalyse?

Het belangrijkste doel van de werkenergieanalyse is om bewustzijn te creëren. Na het maken van een Werkenergieanalyse heb je weer weet van je eigen drijfveren en kwaliteiten. Dat helpt je om met plezier en vol energie naar je werk te gaan en daar ook weer die bijdrage te leveren die jij en je werkgever voorstaan.

Je ontdekt dus met de Werkenergieanalyse hoe je weer flow gaat ervaren in je werk.

Want alleen werk dat echt bij je past, geeft steeds weer plezier, energie en voldoening.

Wat de Werkenergieanalyse voor je kan betekenen

De Werkenergieanalyse geeft je inzicht in:

  • Verbeteren van energiebalans, tevredenheid en motivatie
  • Inventarisatie overtuigingen en gedragspatronen
  • Haalbare doelen leren stellen en keuzes te maken
  • Doelgericht sturen van jouw carrière
  • Formuleren van ontwikkelings- en opleidingsbehoefte

Hoe werkt de Werkenergieanalyse?

De Werkenergieanalyse is een online vragenlijst die je in ongeveer 45-60 minuten in kunt vullen. Het resulteert in een rapport dat je samen met mij bespreekt. De analyse en ons gesprek geven je handvatten voor een vervolg. Vaak kun je daar zelfstandig mee aan de slag. Soms ontstaat er een concrete vraag voor loopbaancoaching.

Voorbeeldrapporten

pdf-icon.png Voorbeeldrapport Werkenergieanalyse ICT

pdf-icon.png Voorbeeldrapport Werkenergieanalyse Accountancy

pdf-icon.png Voorbeeldrapport Werkenergieanalyse Verzekeraar

Investering

De investering voor een Werkenergieanalyse is € 595,- excl. btw. Je krijgt dan het rapport en een bespreking van 1,5 uur. Je hebt na de bespreking de ruimte om in 2 e-coachmomenten nog vragen te stellen over je rapportage en je vervolgstappen.

Direct aan de slag!

Wil jij je bevlogenheid in je werk terug? Maak dan direct een afspraak voor het maken en bespreken van jou analyse!

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg