Recensie

Vanuit mijn werkgever werd coaching aangeboden in het kader van een leiderschapsprogramma. Hoewel ik dacht op leiderschapsgebied geen directe coachvraag te hebben, besloot ik wel van het aanbod gebruik te maken. Via een zakelijke aanbeveling kwam ik met Marco in contact. Na het lezen van zijn website, twijfelde ik of zijn beschreven manier niet te confronterend zou zijn. Van de andere kant voelde het ook alsof ik Marco nodig had om mij in beweging te krijgen. Bij de intake nam Marco alle twijfel weg en voelde het gelijk goed. We kwamen samen al direct tot de kern van mijn coachvraag, die ik dus niet dacht te hebben. Marco heeft mij in beweging gebracht door inzicht te geven in mijn gedrag en handelen. Simpel door te luisteren, vragen te stellen en te spiegelen. 
Marco's aanpak is to the point, met begrip en respect voor de persoon en geregeld met een beetje humor. Het gehele traject was ik zelf de regisseur, zowel inhoudelijk als praktisch. Na zes coachsessies kijk ik anders naar mezelf en de wereld om mij heen en sluit ik met een tevreden gevoel het traject af. Ik raad Marco dan ook zeker aan als coach, ook als je denkt geen coachvraag te hebben (stiekem heeft iedereen dat namelijk). 

Marvin Buskens, Rotterdam 03-08-2021

Alle recensies

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar opkomen voor jouw belang.

Vrijblijvende afspraak maken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: