Recensie

Sinds een paar jaar merkte ik dat ik, zowel op mijn werk als in mijn privéleven, tegen soortgelijke situaties aan liep waarin het me maar niet lukte daar op een manier die voor mij goed voelde, los te komen. Dit resulteerde in toenemende frustratie en spanningsklachten, welke uiteindelijk de aanleiding waren om mij aan te melden voor een coachingstraject bij Marco.

Na een informatieve en uitgebreide intake zijn we gedurende een half jaar aan de slag gegaan met het werken aan mijn specifieke leerdoelen. Gedurende het traject heb ik Marco ervaren als een coach die niet bang is om een spiegel voor te houden en die de diepte in gaat. Tijdens onze sessies heb ik geleerd beter met het (onterechte) gevoel om te gaan dat ik verantwoordelijk ben voor dingen die eigenlijk niet 'aan mij' zijn. Hierdoor ben ik een stuk meer rust gaan ervaren op mijn werk en oefen ik nu bewuster invloed uit als ik er goed over heb nagedacht of ik ergens inderdaad een gepaste bepalende rol in kan spelen.

Daarnaast heb ik het door Marco aangedragen SIMA Motivatiepatroon uitgewerkt, waarvan ik de uitkomsten op mijn werk heb besproken. Hier is uit voortgekomen dat mijn werkzaamheden deels zijn aangepast zodat ze beter passen bij wie ik ben en waar mijn talenten liggen.

Ik heb nu een stuk minder vaak last van stress of het gevoel dat ik 'tegen een muur aanloop' als ik mogelijkheden zie tot verbetering op mijn werk of bij anderen - daarmee is mijn zelfvertrouwen toegenomen en zit ik nu een stuk beter in mijn vel!

May 14-04-2020

Alle recensies

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar opkomen voor jouw belang.

Vrijblijvende afspraak maken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: