Recensie

Ik liep vast als ondernemer en in mijn privé, want de coronacrisis raakte me. Na een ‘klap’ teveel zocht ik hulp bij Marco. Vooral in hoe ik vertrouwen kon blijven voelen in mijn ondernemerschap.
Marco kende ik via NOBCO. Omdat hij ook businesscoach is vroeg ik hem om hulp. 
Marco is in zijn begeleiding zowel stevig als zacht. Ik kreeg er opnieuw moed door en het zelfvertrouwen kwam weer terug. Hij neemt scherp waar, waarmee ik me gezien voelde. De combinatie van gehoord worden en me uitgedaagd weten werkten fijn voor mij. Mijn coachvraag over zichtbaar mogen zijn kwam hierin vol tot haar recht.
Ook een vroeg online gesprek (07:00 uur!) gaf me energie. Naast mijn focus op werken IN mijn bedrijf heb ik geleerd dat juist het werken AAN mijn bedrijf toekomstgericht is. Door dat nu meer te doen wordt het werken IN mijn bedrijf eenvoudiger. Onder meer doordat ik nu meer delegeer.
De vraag van Marco die een verschil maakte luidde: “Waarom zou je moeten kiezen?”. Ik werd me bewust dat ik de combinatie van mijn talenten volledig mag benutten. Niets hoeft overboord. Zo raakte ik terug in het zadel en floreert mijn bedrijf vanuit de veelkleurigheid en veelzijdigheid die bij mij passen.

Solange Boasman, Kampen 25-03-2021

Alle recensies

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek proef je alvast hoe het is om door mij gecoacht te worden en zet je meteen de eerste stap op weg naar opkomen voor jouw belang.

Vrijblijvende afspraak maken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: