Vind

DISC training

M'n kwaliteiten serieus nemen
en daar ook naar handelen,
daar wordt ik blij van!
Dat leverde DISC me op.

DISC training

Heb je in drie jaar tijd vijf banen gehad, maar doe je nog steeds niet wat je leuk vindt? Of geef je leiding, en wil je inzicht in sterktes, zwaktes, en groepsdynamiek van je team? De DISC training geeft je snel inzicht in gedragsstijlen van jezelf en van je medewerkers. En helpt je deze optimaal in te zetten voor de toekomst.

Wat is DISC?

DISC is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog William Marston. DISC staat voor Dominant, Invloed, Sociaal, Consciëntieus. Deze gedragsstijlen komen bij iedereen voor, ook bij jou. De verhouding tussen deze 4 gedragsstijlen, bepaalt jouw unieke profiel. Om hierachter te komen, volg je een DISC training.

DISC training: draai zelf aan de knoppen

In de DISC training help ik je met het volgende:

  • In de DISC training kom je er eerst achter waarom je eigenlijk meer inzicht wil in je eigen gedrag, of dat van je team. Misschien loopt het niet lekker, of heb je het gevoel dat je kansen mist. Zo is de aanleiding helder.
  • Je voert de DISC-gedragsanalyse uit. Alleen, of in teamverband.
  • Samen interpreteren we de resultaten: wat zegt een bepaalde uitslag over jou, je kwaliteiten, en de richting die bij jou past? Of wat zegt het over de samenstelling of samenwerking in je team?
  • We kijken naar de toekomst: welke stappen zou je aan de hand van de resultaten van de DISC training kunnen nemen om te zorgen dat jij of je team gaat functioneren in een omgeving die past en weer energie geeft?

In de DISC training doe jij het werk. Dat kun je. Maar ik ondersteun en begeleid je waar dat nodig is. Dat doe ik door te spiegelen, scherpe vragen te stellen, en je te motiveren eerlijk naar jezelf en je team te kijken.

DISC training is maatwerk

DISC is op verschillende manieren in te zetten.

Individuele DISC Persoonlijke stijlanalyse (talentenanalyse)
Wanneer je de individuele DISC training volgt, kun je de persoonlijke stijlanalyse gebruiken als start van een loopbaanverandering, of als basis van een persoonlijk groeitraject of POP waarmee je persoonlijke vaardigheden verder kunt gaan ontwikkelen.

Team
Wanneer je de DISC training als team volgt, ontdek je de waarde van de verschillen in je team, kun je de botsingen beter duiden en heb je een mooi gespreksdocument om als team verder te groeien.

Winst voor iedereen

Door een DISC training ervaren medewerkers samenwerking. Organisaties hebben met de Gedragsanalyse een sleutel in handen tot effectief people management en coachend leiderschap. Kortom: Iedereen wint door inzicht in gedrag.

Bestel vandaag nog je voordeelpakket!

Ervaar wat een DISC training voor jou en je organisatie kan doen! Je krijgt een aantrekkelijke korting op de DISC training als je kiest voor de combinatie van:

  • DISC analyse + drijfverenanalyse
  • een bespreking van 2 uur
  • twee vervolggesprekken van 1,5 uur

Bestel vandaag nog je voordeelpakket en bel me direct voor code!

Voordeelpakketten! *)

Van

Voor

voor profit en overheid

€ 1.650

€ 1.495

voor MKB, zorg en onderwijs

€ 1.275

€ 1.150

voor particulieren

€ 950

€ 850

 *) Details over btw en dergelijk vind je op mijn pagina over tarieven.

pdf-icon.png TSI gedragsanalyse (gebaseerd op DISC)

 pdf-icon.png TSI Persoonlijke stijlanalyse (gebaseerd op DISC)

pdf-icon.png TSI Motivatieanalyse

pdf-icon.png Combinatierapport Persoonlijke stijl en motivatieanalyse (gebaseerd op DISC)

pdf-icon.png TSI Sales Skills Index

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg