Vind

Drijfverenanalyse

Drijfveren zijn lastig waar te nemen. Soms weten we zelf niet eens wat ons werkelijk beweegt. Met de Drijfverenanalyse krijg je snel inzicht in de drijfveren van jezelf of je medewerkers, zodat je helpt iedereen het maximale uit zichzelf te laten halen.

De één bloeit op door anderen te helpen, de ander wordt juist blij van een unieke solo prestatie. Wie koerst op schoonheid of een goed gevoel, waardeert andere dingen dan degene die vooral warm wordt van winst of politieke idealen.

Met de Drijfverenanalyse wordt het onzichtbare zichtbaar. Je krijgt snel inzicht in de drijfveren van jezelf of je medewerkers. Met behulp van de 6 drijfveren van Eduard Spranger (Intellectueel, Zakelijk, Esthetisch, Sociaal, Individualistisch, Ideëel) kun jij als manager anderen stimuleren zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien.

Wanneer zet je de Drijfverenanalyse in?

Wil je

  • Managers helpen medewerkers intrinsiek te motiveren?
  • Je eigen medewerkers helpen werkgeluk te vinden?
  • Bijdragen aan een cultuur van respect op de werkvloer?
  • De samenwerking tussen medewerkers bevorderen?

Dan is de drijfverenanalyse wat je nodig hebt.

Een combinatie van DISC training en drijfverenanalyse

Wil je inzicht in drijfveren, maar ook in gedrag ? Kies dan voor een combinatie van de DISC training en de drijfverenanalyse. Juist die combinatie maakt deze analyse een heel krachtig en waardevol instrument.

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg