Vind

training time management

Mezelf managen, daar
neem ik nu meer de tijd voor!

Time management training

Loop je altijd achter de feiten aan, en heb je zelfs na het lezen van 3 boeken over time management nog steeds niet het gewenste resultaat bereikt? Dan is het tijd voor een persoonlijke time management training. Ik laat je ervaren hoe het is om je patroon te doorbreken en je doelen wél te bereiken.
Hoe herken je een time management probleem?
Misschien herken je je in deze voorbeelden:

  • Ik vind het lastig om hulp te vragen bij taken waarvan ik weet dat die samen makkelijker zijn dan alleen. Daardoor kost iets veel meer tijd dan nodig.
  • Ik ben zo perfectionistisch, dat ik zelden tevreden ben over wat ik bereik. Dat kost me een boel extra tijd.
  • Ik stel altijd alles uit. Ik kan me daardoor moeilijk aan mijn afspraken houden, en het levert me een boel stress op.

Wat is het onderliggende probleem?

Vaak gaan tijd management trainingen of boeken over het aanpassen van gedrag: hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd. Talloze tips, trucs en schema's passeren de revue. En even gaat het goed. Maar na een kleine opleving, blijkt de verbetering maar van korte duur.

Dat komt omdat er meestal diepere patronen ten grondslag liggen aan de manier waarop je met je tijd en prioriteiten omgaat. Patronen waar geen Timemanagement voor Dummies of Getting Things Done tegenop kan.

index.jpg

Nieuwsgierig naar praktische tips?

Koop dit boek van David Allen!

Time management is zelfmanagement

Patronen ontstaan dus vanuit de keuzes die je al van jongs af aan dagelijks maakt. En die keuzes worden vaak gemaakt uit angst, of overtuigingen. Daar gaan we dan ook samen naar kijken in de time management training. Om hierachter te komen, stel ik je vervelende vragen. Vaak erg confronterend, maar ze zorgen ervoor dat dingen snel open en bloot op tafel komen in de time management training. Je reflecteert vervolgens wisselend op 3 niveaus.

Reflecteren op 3 niveaus

Diepgaande verandering ontstaat door te reflecteren op je gedrag, maar ook op je houding en je waarden. De reflectie op je houding en je waarden maakt je duidelijk waar je echt je tijd aan wilt besteden! Hoe dat werkt en welke vragen je jezelf mag stellen staat in het gratis e-book over reflecteren. Ik beloof je dat je verrast zult zijn over wat je daar allemaal mee kunt bereiken!

Maatwerk voor jou

Natuurlijk geef ik je tips en trucs, maar dan vooral voor die tips en trucs die bij je passen, en ingebed in het werken aan je onderliggende patronen. Iedere training is daarom maatwerk!

Resultaat van een time management training

Ook na de training time management heeft een week maar 168 uur. Daar verandert niks aan. Wel krijg je door de time management training meer inzicht in je eigen houding en gedrag en weet je beter wie je daarin wilt zijn. Vanuit die heldere, nieuwe startpositie kun je opnieuw je leven indelen en vormgeven op een manier die bij je past. Je leert tijd maken voor wat voor jou echt belangrijk is en bent weer de regisseur van je eigen leven.

Dit kan een time management training dus ook voor jou doen! Maak meteen een afspraak, je hebt geen tijd te verliezen!

Combineer de time management training met e-coaching

Vaak combineren mensen mijn time management training met e-coaching. Omdat je eigenlijk geen tijd hebt voor coaching, is juist e-coaching voor jou geschikt. Via een online omgeving krijg boek je extra snel resultaat, en heb je thuis of op je werk altijd een steuntje in de rug.
Bekijk de complete beschrijving over e-coaching.

nobco-logo2016a.jpg EMCC Master Practitioner Coach.png erkende-csr-coach-Rotterdam.jpg coachingmonitor-badge-b2.jpg logo-ecoach-level3.png logo-crkbo.png logo-mcc.jpg