Hoe onzekerheid je klein houdt

Onzekerheid kan je op vele manieren klein houden. Je merkt dat je in je werk niet het lef hebt om nieuwe situaties goed op te pakken. Je ervaart als teamleider te weinig steun bij je onzekerheden. Of je hebt het gevoel dat je faalt als ondernemer, omdat je vindt dat je het brede takenpakket van het ondernemerschap onvoldoende aankunt. Misschien twijfel je of je tarieven hoger kunnen, maar durf je niet.

Stress door onderliggende patronen

Het zorgt vaak voor stress en onvrede. Omdat je vaak wel wilt, maar niet durft. Jezelf overschreeuwen of wegduiken helpt niet, of maar kortdurend. Wat nu?

Als coach in de training zelfvertrouwen kijk ik met jou naar onderliggende patronen en beperkende overtuigingen. (Gebrek aan) zelfvertrouwen zit in je hele systeem. Daarom werken we niet alleen cognitief, maar integreren we hoofd, hart en buik in het coachingstraject. Zweverig? Nee. Effectief? Jazeker.

Het resultaat van de training zelfvertrouwen?

Je leert je behoeftes formuleren, en op te komen voor jouw belangen. Je krijgt een realistisch beeld van je eigen kwaliteiten, en durft deze in te zetten in werksituaties en privé. Je kunt gelijkwaardige relaties opbouwen met de mensen om je heen. Je voelt dat je gezien wordt voor wie je bent, je creëert ruimte voor wat jij nodig hebt. Je gaat met meer ontspanning en plezier door het leven, en werkt zelfverzekerd aan je doelen.

Van veel coachees hoor ik dat ze zich na de persoonlijke training zelfvertrouwen bij Coaching Rotterdam als herboren voelen.

Vrijblijvende afspraak maken

Ik ben gewend te werken met coachees die niet weten waaróm ze onzeker zijn. Door mijn ervaring dring ik ook dan snel door tot de kern van je probleem.
 

Ja, ik wil kennismaken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Veelgestelde vragen over de training zelfvertrouwen

Waarom heb ik een coach in zelfvertrouwen nodig?

Adviezen van je directe omgeving gaan helaas vaak niet verder dan “Ah joh, je kunt het wel, je moet het gewoon doen”. Een boek of groepstraining is algemeen, en gaat niet over jouw persoonlijke situatie en gedrag. Als coach in zelfvertrouwen kijk ik met jou naar diepgewortelde onderliggende patronen en beperkende overtuigingen. Je leert je kwaliteiten in te zetten om blijvend zelfverzekerder te zijn.

Hoe werkt een training zelfvertrouwen bij Coaching Rotterdam?

We kijken eerst naar je hulpvraag: Wat wil je bereiken? Wat zijn obstakels? Dat gaat meestal over meer dan onzekerheid alleen. We kijken in welke situaties in werk en privé je een uitdaging ervaart, en waar (dieperliggende) oorzaken liggen. Om vervolgens met modellen, praktische oefeningen, en het inzetten van je kwaliteiten je zelfvertrouwen blijvend te versterken.

Wat zijn de verschillen met andere trainingen zelfvertrouwen in Rotterdam?

Met 2 x de hoogste coachingscertificering die je in de wereld kunt krijgen, ben ik in staat om je zeer effectief te coachen: Snel tot de kern komen, verbanden leggen en mogelijkheden zien, ook als je voor jouw gevoel al alles geprobeerd hebt. Je krijgt dus al tijdens de training zelfvertrouwen het vertrouwen dat je kunt groeien.

Ik wil wel naar een training zelfvertrouwen, maar durf niet goed. Wat nu?

Door mijn eigen verleden met onzekerheid weet ik hoe belangrijk een veilige omgeving is. In een warme, ontspannen sfeer kan ik je tijdens de training zelfvertrouwen pittig confronteren. Dat doe ik met humor en veel ruimte voor relativering. Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in, en ontdek of je een veilige klik voelt.

Vrijblijvende afspraak maken

Combineer onze gesprekken met e-coaching, en je hebt altijd een hulplijn achter de hand wanneer je een uitdaging treft in je werk of privé. Is deze combinatie iets voor jou?
 

Ja, ik wil kennismaken

Bekijk eerst mijn uurtarieven.

Deel deze pagina: