Dieper gaan om hoger te komen

Welkom bij Coaching Rotterdam!

Leuk dat we een connectie hebben via Linked In. Op deze website kun je lezen hoe ik professionals, CEO’s/bestuurders, ondernemers en leiders coach in loopbaan en leiderschap.

Ben je op zoek naar een coach in loopbaan en leiderschap?

Wat je vindt in mij als coach:

  • Op het hoogste internationale niveau gecertificeerd.
  • Coaching met hoofd, hart en buik.
  • Razendsnel de diepte in. In 3-5 gesprekken klaar: je hebt je coachdoel bereikt.
  • Coaching in Rotterdam, maar door e-coaching overal dichtbij.

Heb je nu geen coachvraag, maar krijg je wel graag inspiratie en tips?

Op Linked In post ik onregelmatig. Wil je mijn loopbaan- en leiderschapstips niet missen? Abonneer je op mijn mailings. Daarin krijg je geregeld:

  • Niet-alledaagse tips over loopbaanontwikkeling en leiderschap.
  • Reflectievragen om dieper te voelen en breder te denken.
  • Kortingen, aanbiedingen en gratis handige downloads.

Schrijf je in

 

Gratis e-book voor dagelijkse groei

Persoonlijke groei begint bij reflectie. Ik heb de beste inzichten uit mijn jarenlange coachervaring gebundeld in een gratis e-book over reflectie. Ben je nieuwsgierig hoe reflectie je helpt om jezelf iedere dag een stukje te verbeteren? Download nu je e-book.

Ik ben benieuwd naar je ervaringen. Voel je vrij feedforward te geven via het contactformulier.

 

Met warme groet,

Marco Tieleman
Coaching Rotterdam


Meesterschap

Ik ben als Master Coach aangesloten bij zowel de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) als de International Coaching Federation (ICF). Hier heb ik twee keer de hoogste certificering behaald, een bijzondere combinatie in Nederland.

Ethische Code

Als beroepscoach bij NOBCO moet ik me houden aan de strenge Internationale Ethische Code m.b.t. thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.


Zo groeiden anderen...

"Bevlogen persoon die overtuigend coacht"

Marco Tieleman is een bevlogen persoon die overtuigend coacht. Tijdens de twee coachingsdagen krijg je veel handige tools en ontdek je jouw eigen wijze van presenteren.

Rick Klaaijsen

"Al veel bereikt tijdens de intake"

Ik heb de intake met Marco als zeer prettig ervaren. Ik heb voor mijn gevoel al veel bereikt tijdens de intake. Marco hielp mij al aardig op weg. Ik vond het fijn dat hij erg betrokken en medelevend met mij in gesprek ging.

Karishna

"De coaching bij Marco gaf mij vleugels!"

Ik liep vast als ondernemer en in mijn privé, want de coronacrisis raakte me. Na een ‘klap’ teveel zocht ik hulp bij Marco. Vooral in hoe ik vertrouwen kon blijven voelen in mijn ondernemerschap.
Marco kende ik via NOBCO. Omdat hij ook businesscoach is vroeg ik hem om hulp.
Marco is in zijn begeleiding zowel stevig als zacht. Ik kreeg er opnieuw moed door en het zelfvertrouwen kwam weer terug. Hij neemt scherp waar, waarmee ik me gezien voelde. De combinatie van gehoord worden en me uitgedaagd weten werkten fijn voor mij. Mijn coachvraag over zichtbaar mogen zijn kwam hierin vol tot haar recht.
Ook een vroeg online gesprek (07:00 uur!) gaf me energie. Naast mijn focus op werken IN mijn bedrijf heb ik geleerd dat juist het werken AAN mijn bedrijf toekomstgericht is. Door dat nu meer te doen wordt het werken IN mijn bedrijf eenvoudiger. Onder meer doordat ik nu meer delegeer.
De vraag van Marco die een verschil maakte luidde: “Waarom zou je moeten kiezen?”. Ik werd me bewust dat ik de combinatie van mijn talenten volledig mag benutten. Niets hoeft overboord. Zo raakte ik terug in het zadel en floreert mijn bedrijf vanuit de veelkleurigheid en veelzijdigheid die bij mij passen.

Solange Boasman, Kampen

Bekijk meer recensies


Recente artikelen

Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies
3 juli 2020

Gratis Persoonlijk Ontwikkeladvies - NL Werkt door De Rijksoverheid (ministerie van SoZaWe) biedt iedereen met een werkrelatie met Nederland de mogelijkheid om met een loopbaancoach te spreken. Ik…

Lees meer

mBIT-coaching: integreer de wijsheid van je hoofd-, hart- en buikbrein
21 juni 2020

mbraining: integratie van hoofd, hart en buik door mBIT

Lees meer

Grenzen aangeven op je werk
20 april 2020

Durf je geen nee te zeggen tegen een nieuw project? Vind je het moeilijk die ene collega van je af te houden, op fysiek of emotioneel vlak? Heb je een dienstverlenend beroep, en is grenzen aangeven…

Lees meer

Bekijk meer blogposts


Tevreden klanten

Deel deze pagina: